A Funkciós Ing, az ingek forradalma!

Az ingek forradalma

Napjainkban minden iparágban nehéz újat mutatni, olyan fejlesztésekkel megjelenni, amely merőben változtat meg mindent egy adott termékcsoportról. Nincs ez másképp a férfidivatban sem, ahol a legtöbb gyártó új design-nal és mintákkal frissíti portfólióját minden szezonban, viszont forradalmi megújulást nem tud, vagy nem is akar felmutatni mivel ezek a változtatások bőven elegek a vásárlóik számára.

És ezzel nincs is baj, viszont izgalmas, mikor egy családi vállalkozás a folyamatos fejlesztések mellett teszi le a voksát, és megalkot egy olyan terméket ami felett nem lehet szó nélkül hagyni. Ki kell próbálnod!

Pure márkáról van szó melynek neve tökéletes tükrözi, amit a cég képvisel. Letisztultság, elegancia és finom anyagminőség.

Ők alkották meg a Németországban „The Functional Shirt” néven ismert és széles körben kedvelt Funkciós ingek koncepcióját amelyre a fentebb említett jelzők mind igazak, de még ennél is sokkal több.

A céljuk az volt, hogy megújítsák ingjeiket két szempontot figyelembe véve:

  • A legfrissebb vásárlói igényeket kielégítése.
  • A régebbi felhasználási problémák megoldása.

Milyen problémákra nyújtanak ezek az ingek megoldást? A következő helyzetek valamelyikét már biztosan tapasztaltad, figyeld a megoldásokat!

Késő este kitalálod, hogy ingbe mész másnap és azt is, hogy melyikbe. Észreveszed, hogy nincs kimosva, ezért gyorsan bedobod a gépbe. Reménykedsz, hogy reggelre megszárad.

A Funkciós ingnél nem kell álmatlanul forgolódnod emiatt, mert elképesztően gyorsan szárad, köszönhetően az anyagösszetételnek. Kiveszed a gépből és egy óra múlva már rajtad is lehet.

Reggel 7 van, öltözöl. Vennéd fel az inged, de nincs kivasalva, legalább 10 perc mire kivasalod és bevallhatod, hogy igazából csak találgatsz, hogy melyik rész után melyiket vasald és Te is tudod, hogy a végeredmény sem lesz az igazi.

A vasalás miatt már nem kell aggódnod, mert a Funkciós ingek extrém módon vasalásmentesek. A tenyeredbe összegyűrheted, és ezután is kirúgja magát, szintén az anyagösszetételnek köszönhetően.

Meleg augusztusi nap az irodában. Délután kettőre összehívnak egy megbeszélést. Beülsz és nem elég, hogy meleged van, de észreveszed, hogy foltos a hónaljad ami egy kellemetlen szaggal is párosul.

Ez nem fordulhat elő a Funkciós ing légátersztő tulajdonsága miatt, amely megakadályozza az izzadtságfoltok megjelenését és a szagok kialakulását is ami azért valljuk be elég kellemetlen tud lenni.

Reggel úgy döntesz, hogy bringával mész munkába. Jó idő, minden feel good, fontos a mozgás, de ingbe kell menned. Eszedbe jut, hogy az úgy nem jó, kényelmetlen benne tekerni, váltó ruhát kell vinni.

Erre nyújt megoldást a 4 irányú stretch. Na ez a tulajdonság az ami hihetetlen, és nehéz visszaadni leírással, vagy képekkel, de megpróbálom. Olyan szinten elasztikus az anyag, hogy gond nélkül tudsz bármilyen sportot űzni ebben az ingben. Akár egy komolyabb nyújtást is bevállalhatsz vele (ha akarsz). Ha bringával vagy valamilyen sporteszközzel, gyalog vagy motorral jársz akkor fogod igazán érezni azt a szabadságot amit ez az ing ad. Szabad mozgás a karodnak és a válladnak.

A nap végére lefáradtál, csak arra tudsz gondolni, hogy átvedd a jó kis otthonidat és regenerálódj?

Nem fogod ezt érezni, mert pehelykönnyű. Nincs súlya és ez is hozzájárul ahoz a felemelő szabadságérzethez, amit ad. Nem feszélyez, hogy rajtad van, mert nem is érzed, hogy rajtad van.

Nyár, forroság, lakodalmak, nappali bulik. Ilyenkor jön jól az UV védelem, amire eddig még talán nem is gondoltál egy ing esetében.

A Funkciós ing UV védelemet ad, így ahogy a napszemüveged a szemed, az inged bőröd védelmét biztosítja.

A funkciós ing nevet azért kapta mert extra funkciók mellett az ingek alapvető tulajdonságait is magasan betöltik és még brutálisan stíluasoak is!

Használhatod öltönnyel farmerral vagy chino-val.  

Mikor veheted fel?

Bármikor! Ez az ing eltörli a határvonalat a sportos és az elegáns öltözködés között.

Neked való?

Ha az ing meghatározó darabja a mindennapjaidnak akkor mindenképp azt ajánlom, hogy szerezz be egy Funkciósat inget!

Ha nem szeretsz inget hordani, mert feszélyez, vagy mert kényelmetlennek érzed, akkor ez lesz a megoldás a problémádra.

Hozd meg a döntést és szerezz be egyet, imádni fogod!

Érezd a Funkciós ingek feeling-jét ezzel a videóval aztán szerezd be sajátodat is!

 

Szólj hozzá!

A hozzászólásodat ellenőrizzük mielőtt közzétesszük

Fedezd fel a Funkciós ingeket!