Valentin napi ajándék stílusos férfiaknak?

Hogy néz ki a tökéletes Valentin nap?

Hölgyeknek valahogy így! Ugye?

A párod hazaér egy csokor gyönyörű, illatos virággal és közli, hogy készülj, mentek vacsorázni. Romantikus zene szól, a hangulat andalító. Egy pohár bort iszogattok, miközben felelevenítitek a legszebb közös pillanatokat, élményeket. Jól érezted magad, mert kiengedted a felgyülemlett gőzt, végre kettesben lehettetek. Jól esik, hogy figyelmes volt és a kedvenc helyedre vitt vacsorázni.

De mivel tudsz Te meglepetést okozni szíved választottjának? Mi lehet az, aminek örül, hasznos és sokáig szeretni fogja? Nehéz ezt minden évben kitalálni, de adok két tippet ami biztos, hogy beválik!

 Tipp 1: Lepd meg egy bőr övvel!

A stílusos férfiak ruhatárába nem kérdés, egy bőr övnek lennie kell. Miért? A funkció alap, a nadrágot tartja a helyén, de ennél is sokkal többet tesz a megjelenéshez. Egy szépen kidolgozott, minőségi finom tapintású, fémcsatos öv elengedhetetlen a megnyerő szetthez. Egy ilyen darab azt mutatja viselőjéről, hogy figyel a részletekre, szereti a minőséget, és ezek a szempontok fontosak, ha az illető az üzleti életben mozog. Ebből következik, hogy sikert és magabiztosságot adsz neki egy ilyen meglepetéssel, amit most díszdobozba szállítunk házhoz, így a csomagolással sem kell bajlódnod.

Segítség a méretválasztáshoz: Az öv mérete a második lyuk és a csat közti távolságot jelöli centiméterben.

Az öveket itt találod!

Tipp 2: Egy vasalásmentes ing szerelmednek!

Az ing is hasonló funkciót lát el, mint az öv. A stílusos üzleti megjelenés egyik legfontosabb eleme. Fontos, hogy a testalkathoz illő szabás legyen. Slim Fit a sportos, vékony testalkatra, Modern Fit a kicsit pocakosoknak és Regular Fit testes alkatra. A kék bármely árnyalata tökéletes választás az üzleti életbe úgy, mint a fehér, amit nem csak ünnepnapokon lehet hordani. Arról nem is beszélve, hogy ez egy win-win helyzet, mert neked vasalnod sem kell. És ha igazán nagy dobásra készülsz meglepetés terén, akkor ajándékozz Funkciós Pure inget. Ez az ing, ami miatt igazán hálás lesz. Nem azért, mert vasalásmentes, hanem mert gyűrődés mentes, nedvesség elvezető és pehelykönnyű. Four way stretch anyag, ami annyit tesz, hogy bármilyen mozgás kivitelezhető benne, tényleg bármilyen.

Nézz szét a vasalásmentes ingek között!

Segítség a méretválasztáshoz: Miután meghatároztad a testalkatot (Slim, Modern vagy Regular Fit), válaszd ki a méretet. Az ing mérete a nyak körfogatát jelöli. Erre célszerű 1 cm-t ráhagyni, így ha a párod nyaka 39 cm körfogatú, akkor válassz neki egy 40-es inget. A mérettáblázatot mindenképp nézd meg, de ha mellényúlsz kicserélem a megfelelő méretre.

Remélem hasznosak voltak a tippek, és már nem aggódsz a megfelelő ajándék miatt!

 

Szólj hozzá!

A hozzászólásodat ellenőrizzük mielőtt közzétesszük

Fedezd fel a Funkciós ingeket!